top of page

Hvad er Body-sds?

Alle har en baggage. Uanset om det er fysiske eller psykiske belastninger eller belastninger forårsaget af mad og usunde omgivelser, vil disse gener kunne forbedres gennem en udrensende Body-session.

 

Metoderne der benyttes i en Body-session bygger på en lang række gennemprøvede teorier og håndgreb, som med succes har ændret livet for mange. Teknikken mestres igennem en kombination af massage af musklerne, bevægelse af leddene, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker og Body-sds´ aku- og zonetryk.

 

Den unikke kombination af Body-sds-metoderne sætter først og fremmest gang i kredsløbet og aktiverer en gennemstrømning i kroppen. Hertil bliver det lettere at løsne dine spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blodcirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk.

 

Med terapeutens indføling og viden om kroppens anatomi går han ind og mærker, hvor de tilgrundliggende problemer rodfæster sig. På den måde kan terapeuten behandle dine udsatte og sårbare områder.

Da vi er af den holdning, at alle dele af kroppen hænger sammen, arbejder vi altid med hele kroppen – en helt konkret knæskade kan eksempelvis sagtens hænge sammen med en irritabel mave

 

kilde: body-sds.dk

bottom of page