Klavs Thiessen

Hvordan jeg kom igang med Body-sds:

Første gang jeg stiftede bekendtskab med Body-sds, var efter et trafikuheld i 2002, hvor jeg kom i behandling hos Bengt Valentino Andersen. Det tog ham kun 3 behandlinger på 14 dage, og jeg følte mig næsten som ny. Da jeg ramte ind i endnu et trafikuheld året efter, kom jeg i Body-sds behandling igen. Denne gang fortsatte jeg med behandlingerne og begyndte at træne Cufei, og jeg begyndte at få en større forståelse for vigtigheden af, at kroppen er i balance.

 

Som en person med et holistisk menneskesyn, blev min interesse for menneskets psyke og dens indflydelse på kroppen kun større. Jeg fik blod på tanden og startede på   Body-sds uddannelsen i oktober 2012, hvor jeg vil være færdig som Body-sds behandler i oktober 2015.

 

Jeg tager udgangspunkt i en holistisk behandling og mit mål er, gennem mine behandlinger, at kunne hjælpe andre mennesker med, at opnå en psykisk og fysisk balance, samt at forebygge og helbrede livstilssygdomme, belastninger og skavanker. 

 

 

 

Gaia Andersen

Mit navn er Gaia Andersen, jeg er datter af Bengt Valentino Andersen, som er founder af Body sds. Systemet blev derfor allerede en del af mit liv fra spæd. Jeg er nummer fire i en søskendeflok på fem, som også har meget at sige for min udvikling i livet.

Body sds’ specielle system samt behandlingsmetoder, var noget min familie automatisk pålagde mig fra start. Det betød en opvækst med meget fokus på krop, sind og sundhed.

Som altid, når man har noget lige ved hånden, begyndte jeg først at sætte pris på min families arv, da jeg for alvor igen blev ramt af slem eksem. Det blev min egen opgave.

Den kamp gjorde, at jeg forstod hvor forskellige vi er som mennesker; at alt ikke kan løses med en opskrift, at kroppen arbejder bedst sammen som en helhed og det at se lidt længere end kun symptomer.
Der skal arbejdes fysisk såvel som psykisk, da de går hånd i hånd.
Alt endte i hvor vigtigt det er at finde sin balance. Om det er en sportsskade, hudlidelser, stress, angst eller ryglidelser.

Det blev starten som Body sds terapeut.

Gaia.jpg