top of page

Behandling med fokus på det hele menneske

Sådan foregår behandlingen.png

Hvordan foregår en Body-sds behandling?

 

Nedenfor har jeg beskrevet hvordan en typisk behandling hos mig foregår, men det afhænger selvfølgelig af dit personlige behov.

Dialog:

For at få det bedste udgangspunkt for din behandling, taler vi sammen inden din behandling går igang. Her har du mulighed for at fortælle om dig selv og eventuelle skavanker/problemer.

 

Påklædning:

Du får mest ud af behandlingen, hvis du ligger afklædt i trusser/underbukser. Hvis du foretrækker at beholde bh/undertrøje på, er du velkommen til det.

 

Behandlingen:

En behandling starter med, at du får varmet kroppen op, ved lette, pulserende tryk, så musklerne er nemmere at arbejde og komme i dybden med. Da vejrtrækningen er en essentiel del af en optimal behandling, er det vigtigt at trække vejret rigtigt. Det kan virke grænseoverskridende til at starte med, men du vil blive vejledt igennem dette. Jo mere afslappet du bliver i løbet af behandlingen, jo dybere vil trykkene blive, og spændingerne i dine led og muskler vil gradvist blive frigivet. Samtaleterapi er en del af behandlingen, men indholdet vil variere fra behandling til behandling, alt efter hvad dit behov er.

IMG_7643.HEIC
DJI_20230602_131502_495.heic

Reaktioner på behandlingen:

Det er vidt forskelligt hvordan man reagerer på en behandling og afhænger ofte af din psykiske og fysiske tilstand. Mange oplever rysten eller kulde/svede-ture under en behandling. Dette er helt normale reaktioner, da kroppen frigiver spændinger og affaldsstoffer. Der kan opstå humørsvingninger. Efter en behandling vil du føle dig lettere og mere afslappet. Nogle kan opleve svimmelhed, husk derfor at drikke rigeligt med vand efter en behandling.

 

Varighed:

En behandling var ca. 50 min

bottom of page