top of page

Træning

Bare 1 Grundtræning om ugen vil give stor og mærkbar effekt på kroppen.
Vi starter snart træningshold op igen
Hold øje her på siden eller kontakt os for mere 
info

Træningshold

 

Der bliver afholdt træning i Body-sds Grundtræning hver tirsdag kl 18.30 og fredag kl 8.00. Træningen har en varighed af ca. 2 timer, hvor vi arbejder med hele kroppen.

Hvad er Body-sds Grundtræning

 

Body-sds' Grundtræning er en kombination af styrketræning, konditionsøvelser og afspænding af kroppen, og anbefales til øvede såvel som begyndere.  Det er en unik træningsform, som er udviklet til at forebygge og behandle det moderne menneskes skavanker. Der findes ikke en træningsform, der minder om denne. Body-sds Grundtræning er udviklet af Bengt Valentino Andersen i 1982.

 

Da Body-sds' grundtræning aktiverer alle led og muskelgrupper, og arbejder med hele kroppen, er det den optimale træningsform for at holde kroppen vedlige og sin livsglæde og sit energiniveau oppe. Der arbejdes med bevægeligheden i låste led og spændte muskler, for at opnå en styrke, smidighed og harmoni i krop og sjæl. 

 

Grundtræningen kan minde meget om træningsformen Cufei, dog mindre avanceret. Den foregår på bare tæer og tager 2 timer, opdelt i 2 moduler.

Modulerne

1. modul

Da problemerne ofte sidder i ledene, i form af spændinger i de muskler, der fæstner omkring ledene, arbejdes der her med det enkelte led fra top til tå, hvor pulsen kommer op og musklerne styrkes.

 

2. modul

Her arbejdes der med strækøvelser, der medfører udstrækninger af nogle muskler og sammentrækninger af deres modsatvirkende muskler. 

 

Hvis du dyrker sport eller andre træningsformer, vil du få langt mere udbytte af din træning, hvis du suplerer med Body-sds grundtræning.

bottom of page